10 години ток BLADE на Casadei

10 години ток BLADE на Casadei

Първата кампания за представяне на „blade“ ток за сезон есен-зима 2011/12 г.

Една от любимите ни марки има повод да празнува! Преди 10 години Casadei за първи път представя своя вече емблематичен ток blade - тънък като острие ток с вградена подсилена стомана. С времето моделът се превърна в символ на марката и е търсен от множество знаменитости, сред които Анджелина Джоли, Камерън Диаз, Хайди Клум, Дженифър Лопез, Виктория Бекам, Ким Кардашиян, Тейлър Суифт, Дженифър Анистън, Бионсе и много други. Характерният им силует ги превръща в елегантен и винаги актуален аксесоар.

Камерън Диаз с велурени остри обувки Casadei.


Дженифър Лопез сияе с искрящ чифт високи обувки Casadei


Ким Кардашиян изпъква с Casadei на поредното светско събитие


Анджелина Джоли не се притеснява от височината на блейд тока и смело разхожда чифт телесни кожени обувки Casadei по улиците на Лондон, заедно с дъщеря си Шайло.


Самият Чезаре Казадей споделя: „Създадох много обувки и, разбира се, обичам всяка една, но моят подпис е токът Blade – истински шедьовър на съблазняването. Исках да създам обувка с много силна, женствена нотка. Структурата му представя перфектната висока обувка, подходяща както за ежедневието, така и за вечерна обстановка. Така се роди отличителният детайл на Blade тока – остър като бръснач, геометричен и изискан. За мен това е идеалната комбинация от елегантност и дизайн.”

Сребърният детайл на тока още повече отличава грациозната форма на обувката.  

 


Годишнината съвпада и с откриването на магазин Pepina M на ул.Съборна 14 преди 10 години, като звездният списък с гости на събитието включва Кремена Халваджиян и Жан Клод Ван Дам. За да отпразнува подобаващо, италианската марка се довери на небезизвестната фотографка Елен фон Унверт. Тя засне серия от портрети, представящи новата капсулна колекция на Casadei Blade за пролетта на 2022 г. Колекцията включва и екстравагантен „невидим“ ботуш, изработен от прозрачен плексиглас, който бе представен от марката на изложение в Милано миналата година.


Кадри от юбилейната фотосесия с Елен фон Унверт.


Можете да намерите обувки Casadei в разнообразие от форми и цветове – високи, ниски, сандали, боти, ботуши, тъмни, светли, неутрални, в ярки цветове - изобилие от комбинации, с които да превърнете всеки ден в специален повод. Но не се заблуждавайте, токът blade не е създаден да бъде удобен, а за да бъде неотразим, затова го препоръчваме на по-опитните любители на високите обувки. Открийте цялата колекция в Pepina.bg