4 вида ниски обувки, удобни колкото домашни пантофи

4 вида ниски обувки, удобни колкото домашни пантофи

Минава поредната седмица, в която най-носени се оказват домашните пантофи, джапанките и тук-таме някои ниски обувки тип пантофка. Балеринките са изключително удачен вариант за работните часове у дома, защото от една страна се стараеш да изглеждаш добре, както би го направила, когато ходиш в офиса, а от друга се чувстваш комфортно в домашни условия.

Що се отнася до пролетно-летните обувки (балеринки, мокасини, сандали и др.) - признаваме си, че понякога е необходимо време, за да "пречупиш" кожата, да омекне, както и да свикнеш на преминаването от ботуши към по-отворени обувки, но когато това се случи - стават също толкова удобни, колкото са домашните пантофки и без проблем може да минеш онези заветни 10 000 крачки на ден.

В този пост ще намерите различни предложения за обувки и сандали, които обхващат няколко ценови рамки, така че скролвайте до края, за да откриете подходящите за Вас.


1. Балеринки/пантофки - безспорно една от най-удобните обувки. Подходящи са както за по-лежерните дни, когато обикаляте по задачи, така и за бизнес срещи през деня. Универсална, красива и удобна обувка.2. Мокасини - понякога може да да изглеждат малко сложни за носене, ако са с по-твърда кожа, но веднъж отпуснат ли се, ще бъдат най-удобните обувки, които ще уважавате и пазите с години.


3. Обемни сандали - здрави, с обемни подметки и големи каишки са сред най-актуалните и любими сандали за сезона.


4.  Маратонки/кецове - все повече маратонките/кецовете се превръщат в най-избираната всекидневна обувка. Подходящи за дънки, къси панталони, поли и дори рокли.