6 топ тенденции в обувките за сезон FW'20

6 топ тенденции в обувките за сезон FW'20

Въпреки летните температури отвън, септември е на прага ни и затова отместваме поглед напред към есенно-зимните колекции и тенденциите, които ще доминират тази година в обувките.

Когато става въпрос за есен 2020 г., безспорно сме сигурни в едно – ще има за всекиго по нещо. От детайли с вериги, за да добавите модерен щрих във визията, минем през ресни, панделки и стигнем чак до обемни и кокетни подметки за влюбените в модата от 90-те.  

По-долу ще откриете някои от нашите любими трендове и селекцията ни от продукти, налични на PEPINA.bg и във физическите ни бутици. Докато вие изберете своите любимци, ние отиваме да направим място в гардероба за новите попълнения. ;)


1.    Chain details - от ботуши, боти и обувки с ток до ниски пантофки, популярната тенденция с вериги се е преместила надолу към нашите обувки. Верижки бяха забелязани върху всякакви модели, добавяйки освежаващо модерен и съвременен щрих към есенно-зимните ансамбли.





2.    Over the knee boots – чизмите са топ тренд не за първа година. Независимо дали са ултра стегнати или с по-широк силует, те се предлагат във всички цветове, материи и щампи. По нещо за всеки.






3.    Combat boots – никой сезон есен-зима не е завършен, ако липсват боти/ботуши тип кубинка. И за тези, които се придържат към перфектния екземпляр, FW20 е тук, за да ви служи. Ето и кои са нашите задължителни модели в гардероба:





4.    Chunky platform – обемните платформи също имат своето място този есенно-зимен сезон, така че момичета, яхвайте вълната и бъдете едно стъпало над другите.





5.    Loafers - eдин добър чифт мокасини е сравним с един добър чифт дънки -  много са необходими. През този сезон дизайнерите показаха страхотна наситеност за тази стара училищна тенденция. Мокасините ще бъдат най-новото допълнение към вашия гардероб тази есен в различни разновидности.





6.    Pointed toe - тенденцията със заострените върхове на обувката е тук и за тази есен, с усещане за лек винтидж привкус. Отличителен компонент на елегантността, тази геометрично-шикозна тенденция е перфектният начин за издигане на всеки есенен аутфит. Тенденцията е във възход от месеци и след като видяхме колко разпространена е по модните подиуми, прогнозираме, че ще се настани трайно в света на модата.