Абитуриентски бал 2021 – тенденции при дамските обувки

Абитуриентски бал 2021 – тенденции при дамските обувки

Ах, колко специален и вълнуващ момент е абитуриентският бал за всяко момиче. Първият път, в който може да се види като принцеса, да облече мечтаната рокля и да сложи перфектните обувки. Затова приготовленията започват от рано. За нас, от PEPINA, вълнението също е голямо, съпреживяваме бурните емоции в избора на най-подходящите аксесоари, които да Ви направят неотразими в този специален ден. Знаем колко важни са точните обувки и подходяща чанта, за да блести една жена в цялата си красота. Подготвихме Ви няколко предложения в крак с последните тенденции, а Вие само изберете подходящите за Вас.


Тенденции в цветовете


Цветовете на пролет 2021 безспорно са жълто и синьо. Водещи са нюансите на природата. Пастелните тонове отстъпват място на ярките и завладяващи цветове, които Ви открояват и Ви правят забележими. Наситено френско синьо, ориенталско лилаво или цвят мента са хит. Разбира се, черните обувки са класика - те изразяват елегантност, финес и нюх за изтънченост! Червеното винаги ще бъде актуален цвят, а може спокойно да заложите и на смелите злато и сребро в обувките.


Дамски обувки на ток


Тенденции в моделите



Топ тренд са обувките с връзки или каишки – високи или с по-нисък ток, по-изтънчени или по-драматични и елегантни. При някои модели каишката добавя стабилност и удобство, а при други е просто декорация и акцент.



Класика в жанра, винаги модерни и никога не остаряващи са Слингбек обувките. При този модел има каишка над петата, която добавя стабилност и прави обувките по-удобни, а пролет/лято 2021 е има огромно разнообразие от Слингбек обувки - със заострен или квадратен връх, с нисък и по-висок ток.



Когато говорим за бал или официално събитие, няма как да пропуснем класическата елегантна, официална обувка на висок ток – абсолютно винаги на мода и никога няма да сгрешите, залагайте на модел, който е извън тенденциите. Просто винаги стои на място!



Завършваме с нещо необичайно и открояващо се за по-смелите и екстравагантни млади дами. Ако досега говорихме за удобство и елегантност, сега ще се фокусираме върху различното -  обувки тип чорап. При тях доминира текстилът с еластичност. Той следва формата на крака, подобно на чорап.


Ние, от PEPINA, силно вярваме в думите на  Мерилин Монро „Дай на едно момиче правилните обувки и то може да завладее света!“, така че, мили дами стъпвайте смело напред! Пожелаваме на всяко момиче да открие точните обувки и да се чувства неотразима на своя абитуриентски бал.