AGL - Новото луксозно изживяване в PEPINA

AGL - Новото луксозно изживяване в PEPINA

Марката AGL представлява върховно изкуство в областта на дамските обувки, обединяващо уникален стил с безупречно качество. Тя е символ на съвременна елегантност в света на обувките. Сега, AGL е част от разнообразието на брандове в магазините PEPINA.


Тази превъзходна съвременна марка е основана от жени за жени и преплетена с духа на италианското майсторство и ръчна изработка. От 1958 година AGL започва своето пътешествие в региона Марке в Италия - известно място за производство на обувки. Благодарение на усилията на Пиеро Джусти, първото поколение основател на компанията, AGL е родена и продължава да цъфти като фамилна компания.

През годините творенията на AGL превземат Северна Европа и САЩ с помощта на сина на Пиеро, Атилио, чийто уникален стил на изработка на обувки е характерен за тази марка, проектирани и произведени в Италия в рамките на семейното предприятие. 

Репутацията на марката и присъствието й на световно ниво се допълва от съдействието на третото поколение сестри Джусти - Сара, Вера и Мариана - които в момента ръководят бизнеса и го смятат за свое семейно съкровище. Този женски род предлага уникален стил и несравнимо качество за всяко важно събитие в живота на жената.

 Обувките AGL са изискани и елегантни, съвременни и подходящи за ежедневието. Със своят съблазнителен шик и енергичен дух, AGL предлага перфектно решение за жените, които смело поемат ръководството на своите ежедневни предизвикателства.

Разгледайте цялата гама от модели на марката AGL, предлагани в магазина на PEPINA.bg и открийте вашите следващи обувки за перфектния завършек на вашия стил.