BALDININI- The beginning

BALDININI- The beginning

 

     Всичко започва в далечната 1910 г., когато семейството, от което Gimmi Baldinini е трето поколение, направи първите стъпки в производство на обувки - на поръчкови обувки изработени изцяло на ръка. Днес тези занаятчийски умения все още са толкова важни, колкото някога и се преплитат с творческия опит, вдъхновен от световната култура. Сега, 100 години по-късно и с милиони чифта обувки зад гърба си , компанията има повече от 100 водещи магазини по целия свят на най-вълнуващите модни дестинации. За фирмата работят над 250 висококвалифицирани работници.  

 

 

Колекциите са със солидни традиции, разнообразни, богати на детайли, женственост и енергия. За дизайнер като Gimmi, творческия идеал е да даде свобода на въображението и занаятчийските си умения.

 

 

Проявява върховно майсторство като създава на ръка, моделира, коригира и усъвършенства всеки детайл. Съчетава превъзходно различни материали, нови комбинации и решения в дизайна.

 

 

Baldinini - марковите творения, които привличат вниманието и са всепризнати , са изборът на много ценители и на водещи световни модни пазари.

#BALDININI