Блясъкът на Chopard и Casadei: Незабравима гала вечер в Кан

Блясъкът на Chopard и Casadei: Незабравима гала вечер в Кан

Ежегодният кинофестивал в Кан е синоним на елегантност, престиж и неподправен блясък. Всяка година звездите от целия свят се събират на Лазурния бряг, за да отпразнуват седмото изкуство, но и за да покажат най-новите тенденции в модата. Едно от най-очакваните събития по време на фестивала е голямото соаре, организирано от Chopard. CASADEI участва за втори път в котюр ревюто на марката Alta Chopard Jewellery, официален партньор на филмовия фестивал в Кан. Обувките Casadei бяха безспорното допълнение, което завърши визиите на звездите.



Chopard Haute Couture: Същността на лукса


Chopard е марка, която се асоциира с върховен лукс и безупречен дизайн. Всяко едно от бижутата и часовниците, които представят, е резултат от внимателен подбор на материали и безупречно майсторство. Тази година колекциите им се отличаваха с изисканост и новаторски дух, които оставиха всички гости на събитието без дъх. Впечатляващите бижута бяха акцент на вечерта, а светлините на Кан подчертаваха техния блясък и уникалност.



Casadei: Върховно майсторство в обувките


За да бъде завършена перфектната визия, обувките са също толкова важни, колкото и дрехите и аксесоарите. Италианската марка Casadei, известна със своите елегантни и изискани обувки, бе избрана да допълни бляскавите тоалети. Това е вторият път, когато Casadei участва в ревюто на марката Alta Chopard Jewellery, която е официален партньор на филмовия фестивал в Кан. Тази година Casadei осигури 70 чифта обувки за традиционната гала вечер в хотел Eden Rock, в Cap d'Antibes.



Изборът на Casadei: Красота и иновация


Черни, бели, нюд, оранжеви и зелени сандали от колекция Estate 24 бяха сред идентифициращите модели, които Casadei избра да облече краката на моделите. Сандалите се отличаваха с минималистични, концептуални силуети, съчетаващи елегантност и модерен дизайн. Особено впечатление направиха сандалите SUPERBLADE JOLLY с издължени квадратни стелки и така емблематичния за марката ток Blade.




Магическата вечер в Кан


Магическата атмосфера на хотел Eden Rock в в Cap d'Antibes бе перфектната сцена за модното шоу на Каролин Шойфеле, творчески директор на Chopard. Вечерта бе изпълнена с блясък и музика. Гостите се наслаждаваха на класически концерт на Хосе Карерас и Готие Капусон, а вечерята бе красиво завършена от изпълнението на диско кралицата Глория Гейнър, последвано от парти с DJ Martin Solveig. Моделите, включително Мария Борхес, която откри шоуто, и Ева Херцигова, която го закри, създадоха незабравими визии, обути в изящните сандали на Casadei, които перфектно допълваха разкошните бижута на Chopard.


Българското присъствие в Кан


Мария Бакалова, гордостта на българското кино, отново блесна на червения килим в Кан. Тя изглеждаше ослепително, носейки изискани бижута на Chopard, които подчертаваха нейната естествена красота и чар.


Хармония между Chopard и Casadei

Комбинацията между бижутата на Chopard и обувките на Casadei създаде незабравими визии, които привлякоха вниманието на медиите и модните експерти. Този синхрон между двете марки подчертаваше елегантността и изтънчеността на всяка визия, представена на голямото соаре.

Заключение


Шоуто на Chopard Haute Couture с подкрепата на Casadei бе едно от най-запомнящите се събития по време на кинофестивала в Кан тази година. Вниманието към детайла, съчетано с иновацията и традицията, създаде едно незабравимо модно изживяване. Очакваме с нетърпение следващите изяви на тези две изключителни марки, които неизменно продължават да поставят нови стандарти в света на модата и лукса.


Вижте новите модели на Casadei