CESARE CASADEI - новото попълнение в семейството на CASADEI

CESARE CASADEI - новото попълнение в семейството на CASADEI

Представяме ви най-новото попълнение в семейството на CASADEI – модерната и удобна линия CESARE CASADEI !

Една от най-реномираните и известни италиански марки за обувки CASADEI развива своя втора линия. Тя носи името на творческия директор на CASADEI и син на основателя – Чезаре и е инспирирана от духа на нашето съвремие.


Марката CASADEI е основана през 1958 г. в малка работилница в Сан Мауро Пасколи, където Куинто и Флора Казадей създават първата колекция от сандали, предназначена за туристи, които почиват на италианската Ривиера. Бизнесът остава в семейството и започва да процъфтява, благодарение на постоянните усилия и усърдната работа на сина им Чезаре, който поема управлението. Сезон след сезон той подновява традиционните и характерни проекти, създавайки обувки за дами, които са уверени в себе и в своя стил. Традицията продължава и следващият наследник - дъщерята на Чезаре, Арианна, която постига сериозни успехи като маркетинг директор на компанията. Тя разгръща марката на световните пазари и ценителите на хубави обувки от цял свят могат да се докоснат до CASADEI.  Символ на идеалните женски високи и стилни обувки, марката се опитва да опровергае максимата, че удобството е символ на грозотата, а напротив – красотата и изяществото трябва да вървят ръка за ръка с комфорт и практичност. Точно това е вложено и в най-новия проект на семейната марка, а именно лансирането на втора линия, която носи името CESARE CASADEI.

Идеята за линията CESARE CASADEI се ражда по време на локдауна, когато модата, както и всичко друго претърпява някои промени. В света на обувките се забелязва тенденция на завръщане към удобството и модели, подходящи за ежедневието – практични, ниски, топли, комфортни, изчистени  и спортни, а високите токчета са изместени в ъгъла. Семейство Казадей прегръщат възможността да развият своята марка, да бъдат в крак с тенденциите и да удовлетворят търсенията на своите взискателни клиенти, като лансират втора линия под името CESARE CASADEI. Този път, освен модели за всяка дама, вниманието се насочва и към мъжете. В колекцията може да откриете обувки и боти за предстоящите студени дни, модели, подходящи за всеки стил, съобразени с всеки вкус и разбира се, качеството е на първо място, както при всички предложения, носещи етикет CASADEI.




Линията залага на удобство, красота и актуалност, които вървят ръка за ръка с комфорт и практичност. Моделите CESARE CASADEI покриват всеки сегмент от нашето ежедневие, като има предложения за работа, разходка, свободно време и спорт, както за дамите,  така и за господата със стил.




Да вървим напред е стремеж на всеки от нас, а когато го правим с качествени, удобни и красиви обувки, пътят се превръща и в удоволствие. И буквално в ежедневието си, и по пътя към сбъдване на мечтите си, вървете винаги с увереност и стил. Ние, от PEPINA M, вярваме, че качествените обувки са инвестиция в нас самите – нашето удобство, здраве и високо самочувствие. Може да разгледате новите модели от линията CESARE CASADEI на нашия сайткакто и във всички физически магазини от веригата, и да стъпвате смело към осъществяване на вашите цели.