Чантите Bonfanti

Чантите Bonfanti

      Марката Bonfanti е резултат от дълга производствена традиция, която се фокусира върху перфектната комбинация от практически опит и непрекъснато творческо изследване.

      Реализирането на дамските и мъжките колекции следват свой изграден път. Започвайки от внимателното подбиране на тъкани и кожи, компанията проектира и разработва модели с изчистена, но изпипана до съвършенство линия, като съчетава елегантността с функционалността.

      Брандът Bonfanti изгражда стабилна текстилна традиция.      Тъканите с различна структура и композиция са в основата на всички модели на марката.

      Естествени платна, като например памук, лен, вълнен филц, туид от вълна и скъпоценни кашмирени плетива са сред тъканите, които смело биват съчетавани към материали с иновативна текстура.

      Повечето текстилна селекция на Bonfanti е подбрана от най-добрите италиански доставчици.     Сезонно брандът осъществява успешно и специални колаборации с английски доставчици на текстил, като Liberty of London, The Harris Tweed, The British Millerain, за да се стимулира стабилното сътрудничество между италианското изкуство и най-доброто от британския дизайн на тъкани.

      Марката Bonfanti се гордее с изцяло италианското си производство и висококачествени продукти.