Есенно-зимни тенденции в обувките

Есенно-зимни тенденции в обувките

Температурите падат все по-бързо и за съжаление е време да се сбогуваме с любимите отворени обувки до следващата година. Но пък това ни дава повод да се развълнуваме за новия сезон, а и защо да не се поглезим с чифт нови боти или ботуши?

PEPINA представя няколко стилни тенденции в есенните обувки, с които да постигнеш красива и модерна визия.


Базови тонове


Кой казва, че затворените обувки трябва да са само в черно? Да, истина е, че черното е винаги на мода и лесно се комбинира с всичко, но можеш да разнообразиш тоалета си с цветни обувки в модерните за сезона – лимонено жълто, алено оранжево и яркорозово. Ако все още нямаш толквасмелост, започни с нещо по-близо до зоната на комфорта. Карамелено кафяво, бежово или дори бяло. Това са неутрални цветове, които лесно се съчетават и придават мекота и елегантност на всяка визия. Може би затова през този сезон се виждат все по-често по подиумите, а и сапредпочитани от редица знаменитости. Ето как Анджелина Джоли е съчетала този красив кафтан взелено с класически CASADEI в нюд нюанс.


casadei


А по-смелите дами могат спокойно да заложат на боти или ботуши в по-атрактивни нюански катожълто, червено, зелено и синьо. А защо не и комбинация от багри в принт? Бъди контраст насивото и мрачно време с пъстри аксесоари. Те винаги са добър начин да придадеш повече чар на иначе семпъл тоалет и привличат внимание, ако това е ефект, който искаш да постигнеш.


https://pepina.bg/product/damski-boti-s-lastici-21?pa_cvyt=jult


Избери удобството


Няма нищо по-важно от комфорта, затова през дъждовните месеци можеш да си подариш удобна обувка, подходяща за всякакви терени или поводи. Добра опция за това са ботите с пух.Изчистените модели пасват както на ежедневно, така и на по-разчупено официално облекло, без да трябва да правиш компромис с удобството си. Избери вариант, който пасва на натовареносттати през деня и е удобен за дълги разходки, след като слънцето залезе.



Стабилна основа


И докато сме на темата за удобството, ако харесваш високи обувки, но трудно намираш комфортенчифт, есента е идеалният сезон да се разходиш на обувки с дебел ток. Големината на тока ги прави много по-лесни за носене и ти позволява повече баланс, докато междувременно следваш модните тенденции. А ако предпочиташ по-равни обувки, но все пак искаш да постигнеш повдигащ ефект,заложи на боти или ботуши с дебела подметка, грайфери или платформи, които са особено актуални в есенно-зимните колекции.



Завръщане на Грънджа


Ако лятото е сезонът на нежните рокли и женствените обувки, то есента е сезонът на топлите шалове и ботите. Тази година на мода са високите кубинки. Могат да са както по-спортни, така икласически модели. Те са не само удобни, но и лесно се съчетават с любимите ти дънки, поли ирокли.