Grand Opening - PEPINA Gallery

Grand Opening - PEPINA Gallery

На 04 февруари, с изискан коктейл бе открит първият по рода си луксозен мултибранд - бутик PEPINA GALLERY. На площ от над 200 кв.м., в една от топ модните дестинации в столицата – Paradise Center, всеки привърженик на луксозните брандове Casadei, Baldinini, Braccialini, Loriblu, Cromia, Cesare P., Rodolfo Zengarini, Menghi и др. може да се сдобие с модели по последните тенденции при обувките, чантите и аксесоарите.

Всяка от гореизброените марки разполага със собствен корнер, като разнообразието от модели може да задоволи всеки вкус и желание.

Иновативният бутик е и първия от веригата, в който е въведена новата линия “PEPINA kids”, за която има обособен удобен детски кът, където и най-малките почитатели на световноизвестните марки могат да се сдобият с модните артикули. 

 

На събитието присъстваха десетки известни личности от родния елит, като първия български космонавт Георги Иванов, Левон Хампарцумян, Бойко Кръстанов, Ивайло Захариев, Христо Петков, Радост Драганова, Калин Сърменов, Джуди Халваджиян и др. Специално за събитието от Италия пристигнаха и Джими Балдинини, едно от емблематичните имена в модните среди и любимец на мнозина известни личности (Владимир Путин, Принцеса Даяна, Кладия Шифър и др.),както и представители на повечето от брандовете с корнери.

На снимката: Италианските ни партньори

 

На снимката: Джими Балдинини и Серджо Шамана

 

На снимката: Клаудио Пирони (архитект на магазина) с Пепина и Жана Маджарова

 

На снимката: Георги Иванов (първият български космонавт ) със съпругата си

 

На снимката: Левон Хампарцумян със съпругата си и Пепина

 

На снимката: Бойко Кръстанов и Ивайло Захариев

 

На снимката: Калин Сърменов , Пепина и Жана Маджарова

 

На снимката: Джуди Халваджиян и Пепина