Как да поддържаме форма в домашни условия

Как да поддържаме форма в домашни условия

Подобно на много от нас, и вие може да сте се самоизолирали поради хаоса около COVID-19. И въпреки, че няколко дни на дивана звучат мечтано, скуката може да настъпи доста бързо. Но нека не овъртаме - тук сме, за да вдъхновим и да ви насърчим към самолюбие. Нека създадем сами своето настроение, да нарисуваме слънце и да направим дните си по-цветни и мотивиращи.

Може да нямаме лек за коронавирус, но сме сигурни, че имаме начин за справяне със скуката, който да ви помогне да преминете през самоизолацията със забавление, производителност и в същото време да изглеждате добре, докато го правите.

Независимо дали работите от дома или не, време е да се залавяме за „работа“. Въпреки че първите дни от самоизолацията бяха чудесно извинение за подминаването на залите за фитнес (къде умишлено, къде като извинение),бихте могли да включите тези ендорфини и да почувствате прилива на енергия с няколко домашни тренировки. Говорим за добрите стари клекове, лицеви опори, планкове и др. Искаме да ви покажем, че ако наистина искате, бихте могли да тренирате във вашите домове и без засуканите фитнес уреди от залата, а с такива, каквито всеки има в дома си – пълно шише с вода за гири, стол от трапезарията за изпълнение на различни упражнение или да разчитате на собственото си тегло за тенировките. 

Естествено допълнителен стимул е и ако правите всичко това в подходящото за целта облекло, а колкото по-добре изглежда то , толкова по-мотивирани ще се чувствате да изпълнявате задачите си. Тук ще споделим нашите предложения за дамски и мъжки спортни дрехи и обувкитук и тук ),подходящи за повдигане на духа, а и да не се лъжем, онези селфита и live видеа за инстаграм със сигурност ще изглеждат уникално. ;)







Всички мъжки спортни обувки може да намерите тук

Всички мъжки спортни дрехи може да намерите тук

Всички дамски спортни обувки може да намерите тук

Всички дамски спортни дрехи може да намерите тук


За ваше удобство, оставяме и линк с любимите ни канали в youtube за домашни тренировки:

https://www.youtube.com/user/FitnessBlender

https://www.youtube.com/channel/UCpQ34afVgk8cRQBjSJ1xuJQ

https://www.youtube.com/user/PamelaRf1