Как да съчетаете цвета на роклята с аксесоарите

Как да съчетаете цвета на роклята с аксесоарите

Настъпиха любимите ни слънчеви дни, изпълнени с празници. Независимо дали отбелязваш, рожден ден, имен ден, сватба, завършване или просто среща, винаги ще има поводи за празнуване, които изискват официален тоалет. Тук започва вечната дилема с какво да съчетаем облеклото, дали да подберем първо обувките или да изберем роклята, с която да съчетаем аксесоарите. Точно затова събрахме няколко съвета, с които да улесним избора ви и да ви дадем вдъхновение за следващото лятно събитие.

Нека започнем с характерните високи обувки, които всяка дама трябва да има в гардероба си. Формата на обувката е от изключително значение и може да придаде изцяло нов вид на роклята. Casadei е експерт в тази сфера и обувките на марката винаги внасят допълнителна доза елегантност към всеки тоалет. Чифт Blade токчета в бял или кремав цвят например, се съчетават идеално както с официална рокля или костюм, така и с любимите дънки.



Не се страхувайте да експериментирате с по-ярки цветове. Сега е идеалното време да опитате нещо ново и свежо и да изпъкнете от тълпата. Летните нюанси могат да ви вдъхнат самочувствие, а и винаги са чудесен повод за разговор и нови запознанства. Отличителният цвят на обувките и аксесоарите изключва нуждата от претенциозен тоалет и без усилие може да се съчетае с всички неутрални цветове – бяло, черно, сиво, бежово, тъмно синьо и т.н.



Същият ефект имат и цветните обувки с по-нисък ток, ако не сте сред фенове на прекалено високите токчета, но все пак искате да придадете по-изискан или интересен вид на официалното облекло. Съчетават се също толкова лесно и привличат всички погледи, докато на вас ви е удобно.



Ако пък сте сред по-практичните, черните обувки и аксесоари винаги са класика. Те си отиват с повечето цветове и кройки и са ненатрапчиви и неутрални. Но пък черна обувка с интересна форма или нестандартен ток може да е също толкова ефектна, колкото предишните ни предложения.



Този сезон сребристото е новото черно. Все повече дами го избират като акцент, за да добавят блясък в тоалета си и винаги може да се съчетае с бижутата. Сребристото е добър избор за цветовете, които не сте сигурни с какво да съчетаете или искате да разнообразите от класическата черна обувка - от бледи пастелни нюанси до по-ярки цветове като червено или оранжево и дори  тъмни оттенъци на синьо, зелено, лилаво.



Каквато и комбинация да изберете, не забравяйте най-важния аксесоар – добро настроение!