Коженият свят на CROMIA

Коженият свят на CROMIA

 

Cromia започва своята история през 1963 г. Нейният създател се казва Germano Sciamanna, който имал богат опит изработването на кожени изделия на ръка. Той решава да започне бизнес в Толентино, в район със стари традиции в кожения занаят.

 

 

С предприемаческият си дух, Germano започва да произвежда малки кожени чанти за местния пазар. Благодарение на огромната си компетентност, започва съвместна дейност с най-важните италиански и международни модни компании като Gianni Versace.

 

 

През 90-те, синовете на Germano Sciamanna - Sergio and Gino, се присъединяват към семейния бизнес в подкрепа на баща си. В продължение на години усърдна работа, през 2003 г. успяват да създадат своя собствена марка.

 

 

Осъзнават, че имат нужда от качествени работници, които да пресъздадат техните идеи с качествена обработка на кожата и внимание към детайла. Основното в тяхната работа е да смесват традицията, италианския стил и уникалността на своята марка.

 

 

CROMIA e сборник от цветове и материали, чието качество и иновации позволява на компанията да се превърне в позната марка за жените, които искат да се открояват от тълпата.