Menghi- гумени изкушения

Menghi- гумени изкушения

Историята на Емануела Менги започва през 1980 г., когато тя решава да създаде Menghi Shoes и следвайки своето вдъхновение, предвижда тенденцията за гумени обувки и аксесоари – като създава подходящи за дъжд ботуши, сандали, джапанки и чанти в различни размери и форми. Експериментирайки, Емануела избира разноцветна палитра от цветове. Създава модели, които са оригинални и тенденциозни.

Menghi Shoes, извървявайки дълъг път от осемдесетте години до днес, успява да сплоти добър екип, с който натрупва много успехи. 

 

Гумените боти и ботуши заемат едно от челните места в класацията на най-необходимите дамски обувки през сезона есен-зима 2015. Предпочитани са за снежните и дъждовни дни. Много практични и удобни, гумените ботуши със сигурност ще предпазват краката Ви от студа и мокрото време. Подходящи са както за дънки и панталони, така и в комбинация с елегантна пола.  

 

 

Колекция есен-зима 2015-16 на Menghi е повече от впечатляваща. Моделите са както черни, така и изключително цветни и разнообразни. Разнообразието обаче не приключва с шарките, а се разпростира и върху самите модели. Комбинациите с ластик, катарами, каишки, метални елементи ги правят изключително атрактивни.