Модата като вдъхновение за Великден

Модата като вдъхновение за Великден

Великденските празници могат да бъдат истинско вдъхновение за модните диктатори. Как цветовете от празничните яйца се пренасят в дрехите, обувките и аксесоарите или точно обратно – как тенденциите в модата могат да Ви вдъхновят за Вашите великденски яйца? Ние Ви подготвихме няколко идеи за модерни, стилни и красиви цветове от нашите обувки, в крак с новите тенденции, които спокойно може да пренесете върху Вашите яйца.

 Според института Пантон (Pantone) цветовете на 2021 г. са „озаряващо жълто" и "основно сиво". Това е "брак на цветове, отправящ послание за сила и надежда, за издръжливост и възвисяване". Сезон пролет/лято 2021 водещи ще бъдат цветовете на природата. Пастелните цветове, макар да остават в гардероба, отстъпват място на изразителните, дори ярки цветове. Обувките се превръщат в истински цветен акцент във визията, а защо не и вдъхновение за предстоящия Великден.

Желаем Ви цветно, пролетно настроение и прекрасни моменти с нашите удобни обувки.



Топ комбинацията е с цветове сиво и жълто -  ,,Практичен, сигурен, а едновременно топъл и оптимистичен”. 


 

С обувки в светлосиньо, напомнящи безоблачно небе, отново ще бъдете в крак с модата.


  дамски еспадрили LeSilla

Цвят мента ще присъства не само в летните коктейли, но и в тренда за обувки и аксесоари.


дамски спортни обувки Barracuda

Аметистова орхидея или смесица между цвета на аметисти и орхидеи, т.е. наситено ориенталско лилаво. На фона на нежните пастелни нюанси това е силен акцент, с който ще бъдете неотразими.


Обувки във френски изтънчен и вълнуващ син цвят, напомнящ пролетта в Париж ще Ви накара да се чувствате красиви и стилни.

дамски елегантни обувки


Сигурни сме, че обичате модата и всичко, свързано с нея.  Ние също. Затова Ви предизвикваме да направите този Великден цветен и да се чувствате красиви и неотразими с нашите обувки. Надяваме се да сме Ви вдъхновили да внесете модерните цветове както в гардероба си, така и на великденската трапеза.


Пожелаваме Ви здраве и незабравими пролетни емоции!