Модерност и динамизъм в колекция Пролет/Лято 2017 на BALDININI

Модерност и динамизъм в колекция Пролет/Лято 2017 на BALDININI

Разнообразни модели, богати на детайли, с утвърдени традиции и нотка на лудост, женственост и енергия – това е колекция SS’17 на BALDININI. Те са модерни, пълни с чар, страст и власт, за да крачите уверено и със самочувствие.

Колекция SS17 хвърля нов поглед към емблематичните модели на марката: Обувки от най-висок клас, изработени от лъскава, метална и матирана кожа, както и от много други качествени материали.

Флоралната градина, както тропическите и пустинните теми създават чувство за цветен пачуърк. А елегантното наслояване на кожи, модерните щампи и неутралните тонове впечатляват със своето великолепие.

Модерност и динамизъм са ключовите думи за колекцията. Съблазнителни тънки токчета и каишки около глезена вървят ръка за ръка с платформи и по-смели токчета с различни височини, украсени с кристали Сваровски, които правят обувките толкова уникални.

Baldinini показва, че полага изключителна грижа в прецизността на изработката.

Напа кожа, флорален дизайн и акварелни ефекти са главните герои сред моделите. А аксесоарите, като чанти и раници, не остават по-назад с невероятната си елегантност, изисканост и разнообразие.