Нашите съвети за успешно пазаруване по време на Black Friday

Нашите съвети за успешно пазаруване по време на Black Friday

С толкова много оферти от търговците около Black Friday, кампаниите тези дни от годината могат да станат изключително напрегнати. Чакането на дълги опашки, струпване на много хора и неспазването на дистанция във време на пандемия със сигурност не е сред най-добрите решения този Черен петък 2020. Ето защо, ние от PEPINA смятаме, че пазаруването онлайн е най-добрият вариант. Като оффлайн и онлайн търговец разбираме рисковете и притесненията на нашите настоящи и бъдещи клиенти, затова искаме в този пост да Ви разкажем кои са предимствата на онлайн пазаруването този Черен петък 2020 и как можете да го направите като професионалист – бързо, лесно и безопасно от комфорта на собствения си дом. В следващите редове можете да прочетете нашите съвети за успешно пазаруване през дните на големи намаления.


1.    Социални медии

Уверете се, че следвате любимите си търговци/брандове, от които бихте искали да пазарувате, когато дойде Черния петък във Facebook, Instagram и др., за да получите информация за кампанията и намаленията. Връзките в техните социални страници ще ви отведат директно към уебсайта им, за да можете да закупите любимите си продукти онлайн с намаление.


2.    Абонирайте се за бюлетините им (newsletter)

Някои търговци предлагат отстъпки за Черния петък (или друго промоции)и ексклузивни оферти на абониралите/регистриралите се потребители, преди да е настъпило време за реалните кампании. Регистрирането за бюлетини може да ви осигури достъп до тези сделки преди всички останали.

3.    Направете регистрация в сайта на търговеца

Пригответе се, като си направите регистрация в онлайн платформите на избраните от вас търговци. Влезте в профила си предварително, за да може да сте готови за светкавична ракция при пускането на кампанията и да не губите излишно време, когато офертите са онлайн.

4.    Набележете продуктите за покупка

За да оптимизирате максимално времето и усилието за пазаруване, Ви съветваме предварително да набележите продуктите, които бихте искали да притежавате. Ако ще пазарувате и за подарък, поинтересувайте се какво иска човека, за който ще пазарувате. Препоръчваме да ползвате бутона с опция „любим продукт“, за да направите списък с всичките си любими продукти, а след това с лекота да ги закупите бързо и лесно.

5.    Започнете пазаруванетo максимално рано в деня на Black Friday

Имайте предвид, че в деня на кампанията Черен петък, често онлайн платформите са натоварени с огромен трафик и невинаги нещата се случват, както сте си го представяли. Започнете пазаруването от рано и се въоръжете с малко търпение и настоятелност - крайният резултат си заслужава. :)

Надяваме се да сме Ви били полезни с тези съвети за пазаруване на Черен петък 2020. Пожелаваме Ви приятно, безопасно и уютно пазаруване с 
PEPINA.bg



Може да ни последвате в социалните мрежи – Facebook и Instagram