NATURINO- Стъпки върху пясъка

NATURINO- Стъпки върху пясъка

Naturino е италианска линия обувки за деца, произведени от FALC S.p.A., който е лидер в обувната промишленост вече 40 години. Изборът на подходящи обувки играе съществена роля за осигуряване здравословното развитие на детските крачета.

Защо носенето на правилните обувки е важно за вашето дете?

Ходенето бос е идеално за деца. Свободата на краката дава възможност да се развиват и укрепват по естествен начин. Малформация се среща рядко при хора, които ходят боси.

Но обувките предпазват краката на детето от външни фактори: като студ и влага, сътресения и наранявания. Идеалната обувка за деца трябва да защитава краката, като ги оставя свободно да се движат без неестествено притискане.

Благодарение на специалните технически характеристики като Sand Effect system, здрави гъвкави дъна и мека горна част, Naturino детски обувки се адаптират лесно към формата на краката и спомагат за правилното им развитие.

С Naturino родителите могат да са уверени, че са направили верния избор за най-добрите обувки за здравословния растеж на краката на своите децата, независимо дали става дума за игра с приятели или за ходене на училище. Системата Sand Effect прави тези обувки изключителни- перфектен микс от стил и удобство за децата.

 

Sand Effect system (Пясъчен ефект)

Naturino е създал изключителната система Sand Effect,чиито специални характеристики създават естествено усещане за ходене бос по морския пясък. Представлява калъп с формата на стъпалото, който не притиска и не ограничава движението.

PULL-OUT INSOLES

Naturino обувки разполагат с разтегателни анатомични и анти-бактериални стелки. За да се елиминира потта и влагата, стелките се изваждат. Това осигурява здраве, хигиена и сухота на краката по всяко време! Стелките могат и да се перат.

Взаимодействие с педиатри

Naturino сътрудничи постоянно с опитни педиатри и ортопеди за подобряване своите продукти. Благодарение на постоянни  научните изследвания, Naturino обувки са иновативни и със съвременни технологии.

STYLE

Naturino обувки не са само удобни и здрави, но и модерни! Специална комбинация от стил, италиански вкус и най-нови модни тенденции осигуряват успеха им по целия свят.

 

Внимание към детайла, подбрани материали и строг контрол на производство характеризират качеството на всеки Naturino продукт.