Нов бранд на хоризонта: Gallotti

Нов бранд на хоризонта: Gallotti

Марката Gallotti е създадена през 1965 г. по идея на братята Франческо и Орландо Галоти. Те имали богат и доста успешен опит в шивашката и обувната сфера през годините. През 90-те години стават част от компанията на братята Джовани и Паскуале, които въвеждат нови идеи за развитие на бизнеса.
През 2008 г. е създадена нова компания G. &. P ., (образуванo от имената на Джовани и Паскуале),като към тях се присъединява марката "Gallotti", продължавайки успешната си дейност.

Днес в компанията работят служители с доказан опит в областта на управление на производството, контрол и тестване на крайния продукт и логистиката.

Продуктите се предлагат в шоурумите в Италия (Милано, Падуа, Рим, Палермо),както и в чужбина- Германия, Испания, САЩ , Хонг Конг. А вече и в България.
Голяма част от разпределението се осъществява чрез редица международни панаири като Pitti Uomo във Флоренция, Mifur в Милано, както и в Дюселдорф, Хонг Конг, Шанхай, Москва и др.

Вниманието към качеството на продуктите, към детайла и към обслужването позволяват на компанията да разчита на около 500 клиенти по цял свят.

Gallotti, колекция есен/зима 2016-2017, е посветена на всички онези, които ценят стойността на традицията и модерния привкус.
Марката предлага широка гама от палта за есента. Изделията са изработени от най-добрите материали и иновативни техники. Предложенията варират както от по-тъмни нюанси, характерни за зимния сезон, така и в по-светли и „живи” бежови нюанси, които внасят повече уют в тоалета Ви през студения сезон.

За дамите Gallotti предлага широка гама от цветове и различни видове облекла – многофункционални якета, жилетки, палта с подвижни яки и др. Моделите са водоустойчиви, изработени от висококачествена агнешка вълна, подплатени с гъши пух, циповете са от лъскав никел със специална антиоксидантна обработка.


 

За господата се предлага богато разнообразие от кожени изделия. Изобилие от елементи, направени така, че да отговарят на настроението ви.