От Кан, с любов

От Кан, с любов

CASADEI участва в модното шоу на марката High Jewellery Chopard, официален партньор на филмовия фестивал в Кан.


Кан, 24 май – „Изкуство“ е темата, избрана от Каролин Шойфеле, творчески директор на Chopard, за традиционното голямо соаре. В елегантната обстановка на хотел Martinez беше отбелязано началото на нова глава в историята на Chopard с пускането на колекция Couture: линия от рокли, мини рокли и гащеризони, готови за червения килим, предназначени да допълват техните бижута. Класически форми, които ще продължат повече от един сезон.

Вечерта, след великолепното шоу с 50 визии, завършва с грандиозен концерт на Роби Уилямс.



CASADEI избра черни, бежови, лилави и сребърни сандали, за да обуе моделите като Наоми Кембъл, Ева Херцигова, Наталия Водянова и Хелена Кристенсен. Сандалите с остри или класическа форма бяха  минималистични и украсени с малки кристали.



"Гордея се с това партньорство", казва Чезаре Казадей, креативен директор на марката. "Ние сме в услуга на жените: когато те са щастливи, знаем, че сме свършили добра работа. Този копнеж за нещо красиво, уникално и добре изработено винаги ни води към нови предизвикателства. Каква по-добра колаборация от тази с Chopard, лидер в безвременната красота и чистата елегантност, една мечта".



Сандалите SCARLET със своя гъвкав гланцов ефект, елегантна лента на глезена, деликатни прозрачни детайли на петата и тънък ток придава елегантност и стил на женската фигура. Съчетанието C+C декорирано с нежни бижута олицетворява светски и бляскав дух: каишките с кристали преплитат сандала с иконичния Blade ток, за още по- кралска елегантност.


От красивият Кан на Френската Ривиера, тези модни творения на CASADEI и бляскавите бижута на Chopard наистина ни заплениха.. Те ни показват, че изкуството в модата може да съчетава класически форми с иновативни детайли, създавайки изключителна елегантност и неподражаем стил.