Pepina Gallery: Новото съкровище на Сердика Център

Pepina Gallery: Новото съкровище на Сердика Център

Pepina Gallery отвори врати в Сердика Център (етаж 0),следвайки успешната концепция на своите предшественици в магазините в София Ринг Мол, както и в Парадайс център. Проектиран от известния архитект Клаудио Пирони, магазинът предлага уникално съчетание на съвременна естетика и уютна атмосфера, което гарантира незабравимо шопинг изживяване.

Стилен интериор и изискан дизайн

Когато влезете в Pepina Gallery, ще бъдете впечатлени от вниманието към детайла и високото качество на интериора. Магазинът е обзаведен с мебели от изкусно обработено дърво, които допринасят за уюта и топлината на пространството. Фотьойлите в черна кожа, съчетани с месингови масички и елегантни полилеи от бял кристал, създават чувство за комфорт и лукс. Всичко това прави Pepina Gallery перфектното място за релаксиращо и приятно шопинг изживяване.




Богат асортимент от модни артикули

Pepina Gallery предлага разнообразие от модни артикули, обувки за всякакви поводи, чанти и аксесоари, които ще допълнят вашия стил. Независимо дали търсите ежедневни обувки за работа или елегантни модели за специални събития, в Pepina Gallery ще намерите нещо за всеки вкус и предпочитание.

Професионално обслужване и лични консултации

Едно от големите предимства на Pepina Gallery са експертите, готови да ви помогнат с избора и да предоставят професионални съвети. Техният опит и внимание към клиента гарантират, че ще намерите точно това, което търсите, и ще напуснете магазина с усмивка и увереност във вашия стил.

Оазис на мода и стил

Pepina Gallery не е просто магазин - това е оазис на мода и стил. Посетете ни в Сердика Център и открийте мястото, където елегантността и вдъхновяващата атмосфера се съчетават в едно. Потопете се в света на изисканата мода и стил, където всяко посещение е празник за сетивата.