По обувките ще я познаеш

По обувките ще я познаеш

Всеизвестно е, че обувките са неразделна част от гардероба на всяка една жена. Колкото и чифта да притежаваме, те винаги са недостатъчно. Обувките обаче са повече от аксесоар в нашето облекло. Те издават характера, издават и намеренията. В зависимост от предпочитанията - обувки с висок или нисък ток, с искрящи или по-семпли цветове - можем да разберем що за жена стои пред нас.

Ще разгледаме няколко типа модели обувки и съответстващия тип характер за тях:

Обувки на висок ток

Обикновено тези обувки се носят от жени със самочувствие. Токчето удължава крака, прави го по-фин, нежен и строен като на газела. Това определено се харесва на мъжете. Също така, жените със страст носят високи обувки. Вярно, че според повечето дами високите токчета са неудобни, но определено женствения крак бързо свиква с това неудобство и с лекота преодолява всички проблеми.

Обувки с нисък ток

Ниските токчета са предпочитани от елегантните и делови жени. Деловата жена никога не трябва да е с високи токчета, тя не трябва да е по-висока от мъжа. Средният ток също е ток на изисканост, удобна обувка за ежедневието свързана с множество бизнес дела. Ниското токче идеално се съчетава с официалните дрехи.

Обувки в ярки цветове

Тези жени никога не остават незабелязани. Топлите нюанси като червено и жълто са признак на увереност. Носят ги властните жени, които знаят какво искат и вземат това, което си пожелаят. Жената с червени обувки се приема обикновено като жена излязла на лов. Това, разбира се, не винаги е така. Червения цвят от мъжете се приема като властващ и повечето жени носещи червени обувки, бельо или предпочитащи червени дрехи са истински тигрици в леглото.

Обувки в светли нюанси

Сините, зелените и бледи цветове обувки говорят обикновено за по-скромен характер на жената. Може би срамежливи, а може би и добре прикрити лъвици. Хората казват, че тихите води са най-дълбоки. Но е факт, че по-срамежливите жени избират семпли, но модерни цветове обувки.

Обувки в шарени цветове

Все повече на мода навлизат обувки обагрени в различни ярки и светли цветове. Жените, които избират тези обувки обикновено носят все още детското в себе си, дори и да са на зряла възраст. Това ги подтиква към закупуването на такива модели. Това, разбира се, не е лошо, защото всеки един от нас носи детското в себе си и така поддържаме духа си млад!