Празнични предложения в последния момент

Празнични предложения в последния момент

Празниците могат да бъдат достатъчно стресиращи, дори в най-нормалните и обикновени години, а с толкова много случващо се през 2020 г., смятаме, че няма причина да се притеснявате допълнително как да откриете идеалния подарък за Коледа и Нова година. Ето защо подготвихме за вас този „списък с подаръци в последния момент“.

Както много други неща, които не са обичайни в момента, със затварянето на повечето търговски обекти, празничното пазаруване изглежда съвсем различно тази година. Повечето хора поръчват подаръците си онлайн, което от своя страна води до натоварване на куриерските фирми. Все пак има още малко време, в което може да се сдобиете с желаните дарове за любимите хора и те да пристигнат тъкмо навреме, за да ги изненадате. Ето и нашите предложения, с които да направите празниците по-бляскави и вълнуващи.

Подсказка: за най-добри резултати при доставка, поръчвайте подаръците да пристигат до офис на куриерската фирма или до съществуващи техни автоматизирани пощенски станции (автомати).



Мъжки обувки FABI 

Дамски обувки Le Silla



Дамски обувки H'ORO NERO

Дамска чанта TOSCA BLU




Дамски обувки с камъни Le Silla



Дамска шапка с камъни BALDININI

Дамски лачени обувки Le Silla



Дамски лачени обувки Le Silla

Дамски златни обувки Bianca Di

Дамски сребърни обувки с глитер Le Silla

Дамски бежови обувки с глитер Le Silla



Дамски лачени обувки Le Silla


За още празнични модели и идеи, може да посетите PEPINA.bg