Празници, „обути” в блясък и стил

Празници, „обути” в блясък и стил

Наближават най-дългоочакваните празници в годината – коледните. Време е да изберете и перфектния завършек за един безупречен и бляскав аутфит - обувките! Разнообразието е голямо. Класически токчета, спиращи дъха обувки с отворени пръсти, с женствени каишки или пък шикозни боти в изискан стил... празниците могат да започват!

Ако сте от жените, които имат собствен стил и не се притесняват да го демонстрират пред хората, то обувките на CASADEI, LORIBLU, BALDININI, BIANCA DI, предлагат богато разнообразие от цветове и форми – обувки с характер, които определено ще са истинска атракция. На дневен ред идват високите модели с щампи от питон и бляскав ефект на кожата. Плюшът пък е безспорният хит за този сезон, в различни разцветки.

Актуални отново са платформите, както нежните, така и по-агресивните. Дебелите високи токове също са сред хитовите предложения за празниците. С разнообразието от токове с елементи и детайли ще бъдете наистина уникални. Успокоение за дамите, чиито крака не са свикнали с големите сантиметри, са моделите с нисък и среден ток, както и по-стабилни токчета, тип квадрат.

По отношение на цветовете, изборът отново е много богат – включващ както обикновената, така и по-екзотичната гама. Дамите могат да избират от цвят каки, бордо, сиво, жълто, червено, класическото бяло, розово, синьо.

Нека празничната нощ се превърне в приказката на мечтите Ви, в която обаче няма да загубите едната си обувка! ;)

1. Дамски обувки CASADEI

2. Дамски обувки Bianca Di

3. Дамски боти CASADEI

4. Дамски обувки CASADEI

5. Дамски обувки Bianca Di

6. Дамски обувки CASADEI

7. Дамски обувки DSQUARED2

8. Дамски обувки LORIBLU

9. Дамски боти DSQUARED2

10. Дамски обувки LORIBLU

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!