Представяме ви LE SILLA

Представяме ви LE SILLA

Марката LE SILLA е основана от Енио Сила през 1994 г., създавайки компания, която се откроява със своите детайли и стил от самото начало. След посвещаването им в разширяване на мрежата за търговия на дребно в Италия, Милано и Флоренция, пътят продължава и в чужбина с отваряне на брандирани корнери и монобранд бутици в Москва, Дубай, Кувейт Сити, Алмати и Букурещ. Тенденцията на растеж е много удовлетворяваща, което позволява да се реализират планове за ново седалище и визия на бранда.



„Вярваме, че великата опера се играе от голям оркестър, момчета и момичета, станали мъже и жени с талант. Личността и саможертвата са си направили инструменти за този прекрасен концерт.“



Енио и Моника (Creative Director) разказват за страстта и ентусиазма да се загубим в мечти, форми, токчета, цветове и аксесоари. Всичко започва преди повече от 20 години с образа за нова женственост в черно и бяло. Започват с известната 10 см. съблазнителност, придаваща форма на личната идея за чар и женственост. Днес пейзажът на колекциите на LE SILLA е по-голям и с внимание към нуждите на жените - от ежедневни до модели за специални случаи. Градските условия придават "rock" акцент на част от колекциите, а луксът в чистата Made in Italy Style форма винаги е бил лайтмотив на LE SILLA.