Представяме ви MSGM

Представяме ви MSGM

MSGM е бранд, основан в Милано през 2009 г. от Massimo Giorgetti, чийто творчески дух е подтикнат да използва голямата шивашка традиция на италиански продукти, за да създава изключително съвременни и модерни колекции. Способен да интерпретира най-новите тенденции по оригинален и калейдоскопски начин, MSGM е свободен дух и призвание за всичко, което е актуално и непосредствено. Някои от твърденията на марката, които присъстват и на емблематичните й тениски, включват: „никога не поглеждай назад, всичко е напред“ и „лекотата не е повърхностност“. Възможността да се преосмисли миналото чрез съвременен език - така колоритен, понякога ироничен, но никога скучен - както четенето и предвиждането на бъдещето, направили MSGM една от най-утвърдените италиански марки на международната сцена.



За първи път в Италия, MSGM представя предложение за съвременно проектирани елементи. Избрана като една от най-добрите нововъзникващи колекции от „Vogue Talents“ през 2010 г., марката е също финалист на новия конкурс за модни таланти „Who’s on next“. През 2013 г., в сърцето на квартал Bрела в Милано, е открит първият водещ магазин MSGM в нео-минималистично пространство, разбивайки нова основа с никога статичен и постоянно развиващ се формат, който впоследствие се изнася и по целия свят. Днес водещите магазини MSGM се намират в основните модни центрове, включително Милано, Лондон, Париж, Токио, Сеул, Хонг Конг, Пекин, Шанхай, Сингапур, Макао.



Цветове. Шарки. Детайли. Форми. Наслагване от света на градските и спортните облекла, италиански стил с международен обрат. Това е MSGM: четири букви, ясно и силно послание, неудържим вятър от чиста енергия. Артистични влияния и добре развита способност да интерпретират настоящото заедно с Massimo Giorgetti, който след няколко години в индустрията за търговия на дребно и консултации стартира проекта MSGM като съкращение от собственото си име. Страстта към инди музиката винаги е вдъхновявала творческия процес на Massimo, който опира до голяма степен върху духа на настоящето.



Израснал в Римини, в годините на плажната и клубната култура, той е в състояние да смеси разнообразни влияния и да ги хармонизира в младежка, индивидуална естетика. Цветовете и принтовете избухват в неговия стил като визуална интерпретация на ритмични акценти и преодолими удари. Горещ колекционер и любител на поп изкуството и съвременното изкуство като цяло, освен че е креативен директор на марката, той насърчава много колаборации между изкуството и модата, обединявайки се с артисти от рода на Maurizio Cattelan, Pierpaolo Ferrari, Nico Vascellari and Henry Hussey. През 2017 г. стартира канал в Spotify на марката с личен плейлист; сътрудничил с дизайнерски марки, включително Molteni & CO; спонсор на изложението „ the verve: photographs by Chris Floyd“ на пространството на проекта за арт Бермондси в Лондон. Докато брандът MSGM расте с експоненциална скорост, предстоящите проекти на Massimo Giorgetti са също толкова еклектични и непредсказуеми, колкото неговата личност.