Предстоящо откриване - PEPINA Gallery

Предстоящо откриване - PEPINA Gallery

Тази година фирма Пепина М навършва 25 г. и по този случай съвсем скоро отваря врати и първият по рода си магазин в България – PEPINA Gallery. Магазинът ще се намира на първия етаж на Парадайз Център в София, а подготовката по откриването му кипи с пълна сила. Интериорът е проектиран от едно от емблематичните имена в архитектските среди в Италия – Клаудио Пирони. Търсена е проекция на елегантността извън времето, създавайки място, което недвусмислено да декларира своето дълголетие.

В дизайна личи много голямо внимание към детайла, което има за цел не само да продаде продукта, но най-вече да създаде реални усещания и емоции на съблазън. Затова бяха избрани осезателни материали като съблазнителното дърво, което обгръща, съпровожда и придава усещане за уют. Този дървен килим под формата на рибена кост, който се простира до края на огромното пространство и се изкачва на стената в дъното до тавана, покривайки го, създава една завеса от удобна мека мебел. Мястото, обособено с фотьойли и дивани в тъмно кафява кожа, масички от блестящ месинг и големи полилеи от бял кристал карат клиента да се чувства като в стар, елегантен театър или в шикозно кино от 50-те години на миналия век.

Пред тази сцена, от двете страни върху ослепително белите стени, както все едно върху два огромни и извехтели кино платна се прожектират желанията на зрителите.

И не на последно място обърнахме специално внимание и на нашите най-малки клиенти, като създадохме удобен кът с меки фотьолчета, където да бъдат подобаващо обгрижвани.