Преслава с CASADEI за фотосесия за ОК!

Преслава с CASADEI за фотосесия за ОК!

Чаровната изпълнителка Преслава даде интервю, съпроводено с невероятно стилна фотосесия за списание ОК! За неустоимия си имидж тя заложи на CASADEIи без съмнение това беше перфектният избор за нея!

Преслава е сред най успелите изпълнителки у нас и сред най-здраво стъпилите на земята. В интервюто, певицата с разтапяща усмивка разказва за какво мечтае и какво я очарова, колко минути са й трябвали, за да вземе решението да стане част от реалити формата VIP Brother и кога среща детето в себе си. И въпреки огромните си успехи в професионален план, тя мечтае за…още песни –„Мечтая за всички прекрасни песни, които никой не е чул и които много бих искала да изпея.”

 

Преслава разкрива също и с какво може да я покори един мъж. “Погледът. Много важно е как ще те погледне и как ще продължи да те гледа. Във всеки мъж живее по едно малко момче и всичко, за което си мечтае и което очаква, се чете в погледа му. Там можеш да видиш дали за него си мечта, или си желание. А след това можеш да харесаш и всичко останало, което виждаш, и ако си решила, да го приемеш”.

Ето моделите, които Преслава избра за тази фотосесия:

 

 

1.Дамски обувки в червен лак с ток "Blade" CASADEI

2. Дамски обувки с ток "Blade" CASADEI