Пътят на една мечта – PEPINA M на 30

Пътят на една мечта – PEPINA M на 30

  Месец март е специален за всички нежни създания и особено специален за една дама – майка, баба, прекрасна жена и успешна бизнесдама, която преди 30 години на 12 март създава своето бижу - PEPINA M! Една перла в нейната корона, която блести със собствена светлина и се превръща в синоним на стил, качество и професионализъм.

 Ако и вие имате нужда от вдъхновение за нова крачка в живота си, купете си хубави обувки... и се запознайте с историята на Пепина.

 През 1991 г. г-жа Пенка Маджарова или както всички я наричат  Пепина, основава компанията PEPINA M, която се превръща в най-известната и престижна верига за обувки в България. С много отдаденост и упорита работа, фирмата се слива със семейството и се развива успешно като семейна такава, което не слага граници, а напротив – отваря нови хоризонти и носи нови перспективи за екипа. През 91-ва година смелостта и находчивостта на Пепина дават началото на едно приключение, което се казва PEPINA M.

 Стартира като предлага различен асортимент от стоки – книги, дрехи, плетива, чанти, обувки, аксесоари за дома и винаги подбрани с вкус. Открива няколко магазина в София и не спира да търси нови възможности. Работи винаги с уважение и лоялност към партньори и клиенти. Това я задържа 30 години в бизнеса и я прави така специална и уникална, отличаваща се със стил, откровеност и коректност. През 1996 година, живейки в Италия, затвърждава, сама за себе си, любовта към обувките и започва да се интересува и да търси качествени, удобни и стилни марки обувки, както за жени, така и за мъже, които да предлага в магазините си. Декември 1996 година, мечтата й става реалност и внася за първи път от Италия смесено дрехи и обувки. Първите марки, чиито колекции официално представя в България са CASADEI, Baldinini и Gianmarco Lorenzi.

 Следват години, в които фирмата развива верига от магазини, както в София, така и в други градове на България, и утвърждава PEPINA M като предпочитан и търсен български партньор на едни от най-реномираните италиански марки.

 През целия път на Пепина, от създаването на бранда й до днес, до нея плътно стои нейното семейство. Подкрепата на съпруга й Константин, дъщеря й Жана и сина й Мартин е неизмерима, а компанията се превръща в неизменна част от живота им. Но любовта към обувките се предава повече по женска линия и днес Жана, която винаги е била дясната ръка на Пепина, се занимава активно с проектите, свързани с фирмата. Тя внедрява дигитализацията в работата и се грижи за цялостната комуникация на PEPINA M. Заедно със своя сплотен екип от креативни и успешни млади професионалисти създава и развива онлайн магазина pepina.bgСбъдва и мечтата си, като внедрява в работата истинската си страст - тази към фотографията. Създава професионално студио, където се заснемат  артикулите от новите колекции и всички фотосесии. Жана продължава да попива всеки ден от хъса и ентусиазма на майка си и да развива компанията, сбъдвайки и своите мечти.

 Това е историята на една невероятна жена, която извървява дълъг и осеян с трудности път, създава своята компания в най-тежките години на идващата демокрация и я развива успешно заедно със своето семейство. А днес перлата в короната PEPINA M, нейната сбъдната мечта, става на 30 години и е успешен, уважаван и търсен бранд! И има още много да даде на своите клиенти, партньори и приятели - още много по 30 години любов, разбирателство, нови цели, мотивация, вдъхновение, сплотеност и успех!

 

Честит юбилей, PEPINA M! Продължавай да блестиш и да вдъхновяваш!