Стъпвайте с магия към една вълшебна Коледа

Стъпвайте с магия към една вълшебна Коледа

Тенденции и идеи за подаръци


Декември – чакан, светъл, уютен, бляскав и толкова любим. Тук е и носи цялата си магия, която вече завладява всички ни с надежди за светли дни и разбира се, много подаръци. Ние, от PEPINA M, сме готови да бъдем част от помощниците на Дядо Коледа и да ви предложим страхотни идеи за подаръци, които биха зарадвали както дамите, така и господата.

Коледните и новогодишни празници са свързват с празненства, събиране с близки и приятели и идеалното време да се нагласим и да бъдем бляскави. Едно от най-важните неща за завършена и красива визия, разбира се са обувките. Стилни, бляскави и удобни – ето няколко идеи и предложения, с които ще бъдете зашеметяващи в празничните дни.

   

Ежедневни


Качествените и хубави обувки неоспоримо са на мода всеки сезон. Но зимата е времето, когато качеството наистина си проличава. Най-важното в този период на годината е краката ни да са топли и защитени от студа, дъжда, снега и кишата. Ето и нашите предложения за страхотни зимни обувки, боти и ботуши – за всеки вкус и предпочитание.


Боти – стил и удобство в едно и за дамите, и за господата! По-класически или по-екстравагантни, с такива зимни обувки винаги ще се чувствате добре. 



                   Ботуши – стандартни ниски ботуши или на платформа, чизми или кубинки, с цип или ластик, кожени или велурени, остри или заоблени, тъмни или светли цветове – всичко това е въпрос на личен вкус и предпочитание. Важното е да се чувствате удобно и да ви е топло, докато препускате по задачи около организирането на празниците.


  

 Официални


Ботуши – ботушите са си класика за студените дни. А за повод и предстоящите празници ще бъдете неотразими с класически или по-модерен модел. Остава да си изберете и зашеметяваща рокля.


Обувки – въпреки че е зима, ако сте решили да прекарате празниците в някой изискан ресторант или пък на гости, нищо не пречи да заложите на стандартните класически обувки, подходящи за всеки сезон. Високо токче за дамите и непреходните стандартни черни обувки за господата са идеален избор за бляскава визия.





Магията е навсякъде около нас! Пожелаваме ви да се наслаждавате на най-вълшебното време от годината и да се чувствате специални. Дали сами ще си подарите мечтаните обувки, дали ще получите неочаквана изненада или вие ще решите да направите щастлив някой близък, радостта искри от всички и навсякъде! А с нашите обувки ще стъпвате с магия през цялата година! Бъдете здрави и благословени! Весели празници от PEPINA M!