Тенденции при чантите пролет/лято 2020

Тенденции при чантите пролет/лято 2020

Тъй като всички малко или много сме приковани да си седим по домовете, идеята да носиш чанта, различна от торбата за пазар, звучи като супер далечна и непозната за всяка жена. Въпреки това се надяваме съвсем скоро да можем да се разхождаме и да показваме новите си модни покупки или да се сдобием с тях, докато все още парят. Ето кои са най-актулните модели чанти за сезон пролет/лято 2020, както и нашите предложения спрямо тях:


1. Shoulder bags или чантите, подходящи за носене на рамо – на каквато и големина да се спрете, няма да сбъркате.



2. Чанта тип пазарска торба, колкото по-голяма, толкова по-добре.

3. Плетени чанти – сламени, дървени, от преплетена кожа – всичко, което съчетава в себе си плетка или завързване е must този сезон.



4. Chain bags – добре познатите, но никога не излизащи от мода чанти с метални дръжки също са в челните позиции за сезона.

5. Мини и макро чанти – може би един от най-популярните трендове и този сезон са малките чанти и дори такива, в които не може да побереш нищо, но пък са доста ефектни като аксесоар.





А вие сдобихте ли се с някой от тези трендове? Ако все още не сте, може да го направите сега на PEPINA.bg и да се възползвате от MID season sale с 20% отстъпка на цялата колекция пролет/лято 2020 до 21.05.2020г.