Тенденции при чантите за сезон Есен-Зима 2020

Тенденции при чантите за сезон Есен-Зима 2020

На пазара сте за нова чанта? Или просто търсите вдъхновение? Е, и в двата случая сте попаднали на правилното място. С настъпването на есента, дойде идеалното време да планирате тоалетите си за хладното време, като разбира се не пропускате и аксесоарите.

Ако сте обсебена от дамските чанти като нас, то със сигурност ще намерите не една, а много любими през този сезон, защото разнообразието от форми, шарки, цветове и материи е до небето.

Ще се спрем на любимите ни акценти, като вериги, страхотни геометрични фигури и разнообразни текстури .

Ето и кои са нашите фаворити от актуалните тенденции:

1.    Chains/ Вериги
Дебелите вериги са навсякъде! На бижута, на обувки и да, познахте, сега вече и на чанти.2.    Croc-Embossed/Крокодилска щампа
Крокодилските щампи остават и към трендовете за есен/зима, като се залага на смели цветове като червено, синьо и други.3.    Modern Day Lady Bag/ Модерната дамска чанта
И докато все още се чудим как да превключим на есенна вълна и да оставим малките летни чанти на страна – класическата дамска чанта винаги ще е сред трендовете на всеки есенно-зимен сезон. Особено модерни тази есен са чантите с една дръжка, които придават доза елегантност на всяка визия.


4.    Hard Shells/ Твърда обвивка
През последните няколко години клъчовете не са привлекли толкова внимание, колкото опциите за свободни ръце, като малките чанти за кръста, миниатюрите за врата с каишка и други. Този сезон е време да блеснат и заявят твърда позиция ;)