Точните обувки за разходка извън града – елегантност, стил и удобство

Точните обувки за разходка извън града – елегантност, стил и удобство

Дамите, които държат да изглеждат добре, са много взискателни към всеки детайл от външния си вид и то, той да бъде така подбран, че да бъде съобразен с всеки повод. Разбира се, не казваме, че господата не го правят, но, като че ли, жените имат едно тънко чувство за красота и елегантност, което им е заложено по природа. И като говорим за стил и красота, един от най-важните елементи, който завършва една визия са хубавите обувки. Те говорят много повече за жената, отколкото хиляди думи. През настоящия сезон поводите, всяка дама да се покаже с нови обувки, изобилстват – балове, семейни празненства на открито, сватби и кръщенета. Ние, от PEPINA, имаме обувки за всеки повод, но днес акцентът ще бъде удобството. Като че ли, края на пролетта и началото на лятото свързваме най-много с дълги разходки сред събудената за нов живот природа, екскурзии до близки и по-далечни дестинации или градински партита с приятели. И за тази цел са ни нужни не само красиви, но качествени и удобни обувки, които да бъдат наш верен приятел в приключенията. За жените, които не правят компромис с качеството и държат обувките да бъдат акцент във визията им, подготвихме няколко страхотни предложения, подходящи за разходка извън града, пикник сред природата или обикаляне на забележителности. Където и да изберете да избягате от градския шум, със сигурност ще се чувствате комфортно със:

Стандартни бели маратонки

Белите маратонки са класика, също като черните обувки на ток. Всяка жена трябва да има поне един чифт от тези спортни обувки в гардероба си. По-стандартни или разчупени,  с платформа или равни, с акцент или чисто бели, с връзки или без, този модел маратонка е незаменим аксесоар за разходка извън града, а защо не и в него. Може да се съчетае, както със спортна визия, така и с по-елегантно облекло. Въпрос на вкус, стил и въображение на всяка жена.

Цветни кецове - акцент във визията

Цвят във визията е невероятен акцент. Подбрани с вкус и мярка, едни кецове в ярък нюанс могат да направят чудеса и комплиментите да не спират да валят. Доказано е, че цветовете влияят на нашето настроение и емоции, а какво по-хубаво то това една жена да бъде щастлива от своите красиви различни цветни обувки. И това е само част от удоволствието да изберете от многообразието, което  PEPINA предлага, защото, освен че ще бъдете забелязвана, ще Ви бъде и изключително удобно да превземате нови върхове – и буквално и преносно.

Класика в черно

Разбира се, няма как да пропуснем и дамите с по-консервативен вкус, които обичат класиката и се придържат към по-стилна, но пък модерна визия. Предложение за класика, в съчетание с удобство са черните маратонки. Тук отново може да има вариации в дизайна – с по-дебела или по-тънка подметка, с връзки или лепенки, кожени или от плат, с открояващ се детайл или напълно изчистени. Всяка жена има избор да избере най-подходящия за нея модел, с който да се чувства красива и готова за приключения извън града.

Скъпи дами, а и господа, които обичате и цените Вашите жени, ние, от PEPINA, вярваме, че качествените обувки са инвестиция в нас самите – нашето удобство, здраве и високо самочувствие. Вариантите за комбинации са безброй, нашите предложения са страхотни, за Вас остава за подберете тези обувки, които ще отразяват Вас самите – Вашият характер, стил, емоции и настроение. Дали избирате за себе си или за любим човек, нека качеството и комфортът да бъдат водещи при избора Ви. И дори на небрежна разходка извън града, винаги бъдете модерни, красиви и сияещи. Ние, от PEPINA, Ви желаем безброй зареждащи емоции и незабравими приключения с нашите обувки.