Топла зима с моделите на NEW ITALIA SHOES

Топла зима с моделите на NEW ITALIA SHOES

NEW ITALIA SHOES S.r.l. е основана през 1986 г. като фабрика за обувки в Монтебелуна. Започва първоначално като местна занаятчийска фирма в сектора на обувките, специализирана в производството и продажбата на обувки за сняг, студ и свободно време. В последствие тя се разширява до външния пазар и главно до немския такъв, където през годините печели доверието на важни клиенти.



Най-големите качества на NEW ITALIA SHOES са непрекъснатите изследвания за иновации на техните продукти, усъвършенстването на производството, насочено към увеличаване на грижата за детайлите и обновяване на производствените техники, винаги на преден план. Това води компанията през годините до непрекъснато развитие, до постигането на важни цели, като например възможността да предложи на своите клиенти висококачествен продукт.



Всъщност всеки модел, благодарение на грижата към всеки минимален детайл, от дизайна до реализацията, отговаря на точните изисквания за техничност, комфорт, дизайн и не на последно място: на високия стандарт на Made in Italy.