Tory Burch - Повече от мода, повече от лукс

Tory Burch - Повече от мода, повече от лукс

Добре дошли в света на Tory Burch - американският лукс. От основаването си в Ню Йорк през 2004 година, Tory Burch не само представя стил и елегантност, но и се ангажира с важни ценности като овластяването на жените и насърчаването на женското предприемачество.

Колекцията:

Колекцията на Tory Burch се представя всеки сезон по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, тя е вдъхновена от любовта на дизайнера към цветовете и уникалните детайли. В Pepina ще намерите вечни и универсални чанти и обувки , които съчетават класическия американски стил със съвременната елегантност.

Тори истории:

Tory Burch не е само име в модната индустрия, тя е символ на вдъхновение и солидарност. Нейната ангажираност със социални промени и подкрепата й към жените отразяват не само в колекциите, но и в нейните действия и ангажименти.

Цвят:

За Tory Burch светът е цветен. Тя вярва в живота в пълен цвят и се стреми да вдъхновява хората да живеят с характер, красота и увереност. Цветовете не са просто част от дизайна, те са начин на живот.

Иконичният двойно Т:

Логото е повече от просто символ. То е израз на геометрията и стила, вдъхновени от различни култури и времена. Изключително разпознаваем, двойният Т е символ на качеството и елегантността.

Пътуване:

Пътуването е неизменна част от дизайна на бранда. От Гърция до Мароко, всяка дестинация предлага възможности за вдъхновение и откриване на нови идеи.

Семейство:

Семейството е сърцето на Tory Burch. Вдъхновена от своите родители, Тори създава не само мода, но и общност, основана на ценностите на семейството и приятелството.

Фирмена култура:

Tory Burch не е просто модна марка, това е общност със собствени ценности. Честност, смирение, почтеност и състрадание са основните принципи, по които се ръководи компанията.

Така че, ако търсите повече от мода и стил, Tory Burch е марката, където може да намерите вдъхновение, елегантност и солидарност.


Виж моделите на Tory Burch