Великденски идеи за щастливи моменти

Великденски идеи за щастливи моменти

       Предстои един от най-хубавите празници в годината – Великден. Носи със себе си пролет, слънце, добро настроение и хубави моменти. Особено специален е за децата. Трепетното очакване да се включат в процеса по приготовления – боядисването на яйцата, месенето на козунаци и игрите вкъщи, несъмнено оставят най-топлите спомени у всяко дете. Ние решихме да Ви предложим няколко интересни занимания за Вас и Вашите деца, с които да направите предстоящия Великден един от най-веселите и запомнящи се уютни семейни празници. И защото удобството е всичко, което искате, когато тичате след децата си, разгледайте нашите пролетни предложения за модерни и удобни обувки, с които цялото семейство ще се чувства страхотно. Да започваме с игрите:

  •  „Търсене на съкровища“ – изключително популярна детска игра на Запад, но нищо не пречи да си „откраднем“ тази свежа идея и да зарадваме и нашите деца с лакомства, скрити на необичайни места. Развихрете въображението си и тайничко мушнете шоколадови яйца или зайчета из потайни места в къщата или двора, а после само се наслаждавайте на щастливите усмивки на малките палавници, когато открият своите съкровища.
  • „Станция за декориране“ – кое дете не обича да рисува и да маже с боички навсякъде. Ако имате дете, със сигурност сте търкали следите от моливи по стената и дивана, а късметлиите, дарени с малък Пикасо, дори са ремонтирали вкъщи. Но, когато дойде Великден, цапането е позволено и дори желателно. Направете вкъщи или в двора кът, където децата спокойно да се развихрят и да украсят великденските яйца, да направят сами венец, украса или поднос. Възможностите са безброй, а забавлението за цялото семейство е гарантирано. А и ще имате най-красивата, различна и весела декорация за празника.
  •  „Битка с яйца от балони“ – това е игра за по-смелите. Ако имате къща с двор е идеално пролетно занимание, но и в градинката пред блока става, дори може да сформирате отбор със съседите. Така всички деца ще бъдат щастливи. Правилата са лесни – пълните по-малки по размер балони с вода и това са вашите цветни „яйца“ бомбички, с които трябва да целите противниковия отбор. Който бъде уцелен, излиза от играта малко мокър, но с усмивка, а победител е отборът, в който останат не уцелени играчи.
  •  „Скачащото зайче“ – няма дете, което не обича да скача. А и всички си спомняме спортните празници в училище, когато участвахме в щафети и скачахме като зайчета в чували. Пролетта е чудесното време да се раздвижим като организираме тази игра вкъщи. Нужни са Ви няколко чувала, удобни обувки и хъс за победа. Обещаваме, че децата ще са най-щастливи и активни в това състезание, а времето, прекарано заедно ще Ви донесе невероятни мигове на уют и веселие у дома.
  •  „Великденски пъзел“ – тук може да развихрите въображението си. Не може да нямате вкъщи кутийки от играчките на шоколадовите яйца, които децата обожават. Ето идея как да ги използвате практично и забавно. Освен, че става интересна великденска декорация, може да скриете в тях части от малък пъзел, който малките членове на семейството да сглобят или да напишете мили послания към близките, да подготвите великденски късмети или интересни предизвикателства, които да изпълните заедно след като ги отворите.
  • Възможностите са безброй, развихрете въображението си и направете идващия Великден незабравим за Вас, семейството и децата Ви. Времето, прекарано вкъщи може да бъде забавно и пълноценно и да Ви зареди със сила и вдъхновение, да Ви направи щастливи и благодарни. А ние, от PEPINA ще да бъдем част, както от Вашите празници, така и от ежедневието. Винаги се стремим да Ви предлагаме качество, стил, красота и удобство и този сезон не прави изключение. Обувайте удобните обувки и нека игрите да започнат.