„Заблестете” с подходящия аксесоар

„Заблестете” с подходящия аксесоар

Задължителен елемент за завършената визия в празничната нощ е чантата. Малка, голяма, цветна или в класическо черно? Разнообразието е огромно, като не се изчерпва само с големина и цвят, но и с материи, форми и декоративни елементи.

Миниатюрните чантички с интересни украшения са идеалният избор, ако сте почитателки на това чантата Ви да изглежда като едно ефектно бижу. По традиция се очаква да изберете цвета на чантата според този на обувките. Но това вече не е задължително даже напротив. Чанта, съчетана по цвят с тоалета, например, би седяла красиво и креативно.

А защо пък да не изберем да сме наистина различни? Може би най-неочакваната тенденция са чантите с шантави форми и щампи като бухал, фламинго, петел, пейзажи и различни приказни герои. Тези модели са подходящи за по-екстравагантните дами, тъй като ще подчертаят техния шарен свят.

Не по-малко интересно предложение са кръглите чанти. Малки или големи – няма значение. Подходящо се съчетават с всеки тоалет и биха му придали екзотичност и пъстрота.

Нека чанта Ви бъде вашият перфектен и стилен придружител в празничната нощ!

1. Дамска чанта BRACCIALINI

2. Дамска чанта DSQUARED2

3. Дамска раница BALDININI

4. Дамска раница BRACCIALINI

5. Дамска чанта BRACCIALINI

6. Дамска чанта CROMIA

7. Дамска чанта BALDININI

8. Дамска чантичка CROMIA

9. Дамска чанта BRACCIALINI

10. Дамска чанта DSQUARED2

11. Дамска чанта BRACCIALINI