logo
Изберете вашата държава и език

История

История
2017

През май 2017 г. бе открит и втори магазин в гр. Бургас в  мол Galleria. Бутикът PEPINA& BALDININI  отново е мултибранд с марки задоволяващи изискванията на клиентите.

2016 
С уникален дизайн от известният италиански архитект Клаудио Пирони бе открит магазин PEPINA Gallery  в Парадайз Център в София. В дизайна личи много голямо внимание към детайла, което има за цел не само да продаде продукта, но най-вече да създаде реални усещания и емоции на съблазън.


2014
Най-новият магазин от веригата бе открит през месец май в морската ни столица Варна. Магазин PEPINA& BALDININI се намира на партера в Grand Mall Varna.


2013
През април 2013 година беше открит първият мултибранд магазин PEPINA извън град София. Почитателите на италианските обувки и аксесоари в град Бургас имат възможност да разгледат новите колекции за сезон Пролет- Лято 2013 в луксозен бутик, разположен на първия етаж на МОЛ БУРГАС ПЛАЗА. През месец Декември същата година, отвори врати и сезонният магазин PEPINA& BALDININI в един от най-добрите зимни курорти- Банско.


2011
През есента на 2011 година с изискано парти е открит новия бутик CASADEI & PEPINA M, намиращ се на престижната улица Съборна 14. Специални гости на събитието са италианският посланик, холивудската звезда Жан Клод Ван Дам, актьорът от „7 часа разлика” Калин Сърменов и много други светски личности, клиенти и приятели.


2010
Към 2010 година магазините от веригата наброяват десет, като се намират на най - привлекателните локации в центъра на град София - ул. Алабин , площад Славейков и булевард Витоша.


2007
През 2007 година е открит монобранд магазин Baldinini, намиращ се на бул. Витоша 74.


2004
През 2004 година е открит първият монобранд магазин, предлагащ ексклузивно моделите на италианската марка CASADEI.


1997
Следващите 10 години от фирмената история са свързани с развитието на верига от магазини в гр. София и утвърждаването на ПЕПИНА М като предпочитан и търсен български партньор на реномираните италиански марки CASADEI, Baldinini, Gianmarco Lorenzi, LORIBLU, Cesare P. by Cesare Pacciotti, Alberto Guardiani и много други. Два пъти годишно мениджърите на фирмата присъстват на търговските панаири за обувки в Италия и договарят колекциите за следващ сезон, осигурявайки за своите клиенти богат асортимент от дамски и мъжки обувки.


1996
През 1996 г. ПЕПИНА М официално представя в магазините си колекциите на италианските марки за луксозни обувки и аксесоари CASADEI, Baldinini и Gianmarco Lorenzi.


1991
Фирма ПЕПИНА М е основана през 1991 година и вече 29 години предлага на българския пазар селекция от най-добрите италиански марки за дамски и мъжки обувки. Първият фирмен магазин, открит през 1991 г. и до днес посреща своите клиенти на бул. Черни Връх 37.