Плащане и доставка


За удобство на своите клиенти, онлайн магазин PEPINA.BG предоставя следните НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:
 
В брой при получаване (паричен превод)
При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.
 
По банков път


При избиране на този метод , можете да извършите банков превод към сметка на PEPINA.BG. При извършване на поръчка ще получите писмо с нашите банкови данни. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.
 
Кредитни и дебитни карти


Приемаме директни международни и вътрешни плащания с кредитни карти от типа VISA, VISA Electron, MasterCard или Maestro използвайки директна връзка с терминалите на Борика. Доставката на поръчки направени с кредитна или дебитна карта е безплатна.
 

През системата Epay.bg (карти Борика, EUROLINE, Maestro, MasterCard, VISA)


Ако притежавате дебитна или кредитна карта издадена от Българска банка, можете да платите през системата Epay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. Трябва да следвате всички стъпки за да бъдете върнати в страницата на PEPINA.BG и да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера.

За повече информация и регистрация в Epay.bg можете да получите от www.epay.bg


Плащане с TBI Pay при поръчка над 150 лева.

По време на кампании и ЧЕРЕН ПЕТЪК опцията плащане чрез TBI Pay НЕ Е ДОСТЪПНО.


Ти Би Ай Банк ЕАД отпуска целево средства за закупуването на избрани от клиента потребителски стоки. Средствата за одобрените кандидати се превеждат директно по сметката на ПЕПИНА М ЕООД. Клиентът получава стоките веднага. Погасяване - чрез вноски към Ти Би Ай Банк ЕАД (вижте калкулатора). За кредит могат да кандидатстват: физически лица - пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци с регулярни доходи или юридически лица. Заявките за TBI се обработват директно от TBI Pay.
Ние ще се свържем с Вас за подробности по поръчката. Според характера на стоките, предлагани в онлайн магазин PEPINA.BG  има ограничение за срока на финансирането - 12 месеца.
 
Плащанията на стоки към "ПЕПИНА М " ЕООД са не авансови и са съобразени с член 93, ал. 1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД).
 
5 причини да изберете TBI Pay:
 
- ЛЕСНО: купувате различни видове стоки на стойност над 150 лв., без да заплащате цялата сума към момента на покупката;
 
- БЪРЗО: в рамките на 30 минути Вие получавате отговор за одобрение;
 
- БЕЗ ПЪРВОНАЧАЛНА ВНОСКА: Получавате Вашите обувки без първоначална вноска;
 
- ИЗГОДНО: избирате сами срока за финансиране, които компанията предлага при месечно оскъпяване 1,5 %.
 
- УДОБНО: връщате сумата на равни месечни вноски, които внасяте по най-удобния за Вас начин: чрез банков превод, с превод по разплащателната Ви сметка, по Интернет чрез E-Pay и каса на EasyPay
 
ДОСТАВКА


Всички продукти от онлайн магазин  PEPINA.BG  се доставят от куриерска фирма СПИДИ на адреса, който сте посочили в своята поръчка.
Доставки на територията на България извършени чрез куриерска фирма СПИДИ: При поръчка до 16:00 ч., поръчките се доставят в рамките на три работни дни. В събота доставката се извършва само до офис на Спиди. При поръчка доставката е за сметка на клиента в размер на 5,00 лева. Доставките към Европейския съюз са в рамките на 7 работни дни и се заплащат в размер от 30 лева / 15 евро.
Цена на доставката е за цялата поръчка, независимо от броя на поръчаните артикули.  
Доставки НЕ се извършват в неделя и официални празници.
Разходите за връщане на продукти са за сметка на клиента.

*По време на кампании и ЧЕРЕН ПЕТЪК доставката се извършва до 7 работни дни